Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Afc Tomi

2010.04.28


Szóval röviden és tömören ilyen az álomnő Tomi számára, de ebből még nem igazán következtethetünk arra, hogy valójában hogy is néz ki az illető. No de kezdjük a ki áll a lista ötödik helyén?

5. Paris Hilton

Az ötödik helyen Tominál Paris Hilton áll, ő konkrétan mindenben más, mint a többiek, rettentő botrányos tud lenni talán ettől még izgalmasabb. Tominak inkább a stílusa jön be, de kétségtelenül csinos lánynak tartja.

4. Rihanna

Rihanna Paris-el ellentétben inkább a külsejével vívta ki magának a negyedik helyet.Bár nem egyszer találkoztunk azzal a ténnyel, hogy a magazinok címlapján mindenki jobban néz ki, mint a való világban. Azért Tomi hisz benne, hogy az a kép, amit kialakított magáról, illetve kialakítottak róla az olyan a valóságban is. Számára ez teljesen meggyőző, és nem valószínű, hogy valaha is olyan közvetlen kapcsolatba kerülne vele, hogy komolyabban meg kéne ismernie, így a külseje bőven elég számára.

 3. Ashlee Simpson

Ő került a harmadik helyre bár ez a szőke váltás nem igazán jön be Tominak, jobban bírta a fekete vonalat. Alapvetően a bájos, nagyon vagány, nagyon modern stílusú, mégis valamiféle nőiességet sugalló lányok keltik fel a figyelmét.

 2. Hayley Williams

A Paramore énekesnője, jelenleg nála felegmább kiállású hölgyet igen nehéz találni a sztárvilágban. Az ami igazán tetszik Tominak a lányban az a szabadszájúsága.

 1.Avril Lavigne

Avril már nagyon régi etalon Tominál, azóta kedveli mióta feltűnt a színen, a mai napig megdobban a szíve és végég fut a hideg a hátán ha meglátja. Tomi ott volt az énekesnő budapesti koncertjén, s bár az eső elrontott a hangulatát, állítja, hogy Avril gyönyörűséges volt.

 

Tomi még azt is megosztotta velünk, hogy bár magyar lány nem szerepelt a Top 5-ben a magyar lányok gyönyörűek, s egy Zimány Linda is simán belefért volna, csak hogy az nem tükrözte volna hűen ízlését.

 
 

 

Profilkép
Elérhetőség

Levelezőlista
Archívum

Naptár
<< Október / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 88603
Hónap: 1240
Nap: 28