Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


a feketehajú lány

2010.02.21

 

Ez a történet 1706-ban kezdődött. Debrecen szélén volt egy utca. Mindenki jóba volt egymással-eddig!. Az egyik fiú  egy szülinapi "bulit" rendezett.Mindenkit meghívott. A szülinaposnak volt egy Feketehajú lánytestvére.

A fiúnak 24:00-kor volt a szülinapja. Mindenki megjött.

10,9,8,7,6,5,-másodperc van a szülinapig-4,3,2,1.

Ekkor egy villám csapott le  és hirtelen minden  elsötétült.De a sötétség, ahogy jött úgy el is múlt. Mindenki egy pillanatra megnyugodott. Amíg  meg nem látták a szülinapost aki kényelmesen el volt helyezkedve egy fotelba.Amikor az egyik ismerőse odament, hogy megnézze jól van e látta  a nyakánál, hogy oda van varrva a fejéhez. Megfogta a kezét hogy él-e. A keze pamutból volt,és ott is varrás volt. Nem volt más csak egy plüssfigura. KICSRÉLTÉK EGY PLÜSSFIGURÁRA!!! Az ilyedtség nagyobb volt a félelemnél mert nem annyira szerették a szülinapost.

Végül 1 hónap múlva egy gyerek rászánta magát,hogy tartson egy szülinapi bulit.Mindenkit meghívott.A fekete hajú lányt is.Mondanom sem kell neki is éjfélkor van az évfolrdulója.10,9,8,7,6,5,4,3,2,1 ekkor egy villám hasított az égbe de koránt sem volt olyan nagy mint az előző havi.Megint elsötétedett minden de annyira nem volt sötét.Látni lehett alakok mozdulását.Amikor világos lett látták a szülinapos torkában egy kést tövig belenyomva.A vércseppek egy emberhez vezettek.A fekete hajú lányhoz.A keze is tiszta vér volt. A lányt nyomban kútba vetették.Mindenki megnyugodott.
1 hónap múlva megint egy bulit tartottak.Ám amikor mindenki megjött.Rothadás szag jött valahonnan.Kinéztek az ablakon.A kútnak amibe beledobták a Fekete Hajú Lányt felnyílt a teteje!!!

Másnapra porig lett rombolva az utca...

 

100 év múlva itt egy ugyan olyan utca épült csak persze kicsit mondernebb volt.Az ottani gyerekek amint játszás közben találtak egy marhacsontot... Nem nagyon érdekelte őket...Másnapra az utca porig lett rombolva.100 év múlva ( 1906-ban ) ugyanez megtörtént.2001-ben megtalálták a fekete hajú lány végrendeletét:

Az embereknek akiket megöltem  a csontját marhacsonttá alakítottam és szétszorttam a világban.

Ezért ha marhacsontot találsz az utcátban... RETTEGJ!!!!!!!!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép
Elérhetőség

Levelezőlista
Archívum

Naptár
<< Október / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 84694
Hónap: 870
Nap: 34